Royal Canin logo

Seuraa tapahtumaa livenä

World Dog Show Helsinki 2014

Suomen Kennelliitto on saanut kunnian järjestää vuoden 2014 FCI:n Maailman Voittaja -koiranäyttelyn. Kansainvälinen näyttely pidetään 8.–10.8.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Samana vuonna Suomen Kennelliitto täyttää 125 vuotta. Kansainvälisen koiranjalostusliiton Fédération Cynologique Internationalen, FCI:n, Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely huipentuu Best in Show -kilpailuun, jossa valitaan näyttelyn paras koira.

Facebook

Suomalaiset rodut

Suomenpystykorva

Suomenpystykorvaa käytetään pääasiassa metsäkanalintujen, mutta jossain määrin myös pienpetojen, vesilintujen ja hirven metsästykseen. Luonteeltaan rotu on vilkas, tarmokas, rohkea ja peräänantamaton. Muita suomalaisia rotuja ovat karjalankarhukoira, lapinporokoira, suomenlapinkoira ja suomenajokoira.

Tervetuloa Helsinkiin!

Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely järjestetään Helsingin Messukeskuksessa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Pasilassa. Messukeskukseen on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Varaathan majoituksen hyvissä ajoin, hotellit täyttyvät nopeasti.

 

Eläinlääkäripalvelut:

Majoitus:

Mediapartneri:

Näyttelypalvelut: